Припомнете си битката между журналистите и певците днес от 18.00 ч. по NOVA

Най-родолюбивото предаване "Аз обичам България" тази неделя е посветено на Националния празник на България от 16.00 ч. по NOVA. Честта на телевизията ще брани четата на Андрей Слабаков, съставена от едни от най-разпознаваемите лица на медията – Ани Цолова, Виктор Николаев и Богомил Грозев. В отбора на Юлиан Константинов ще се изявят музикалните легенди на няколко поколения – вечният Орлин Горанов, любимата на България Тони Димитрова и една от най-ярките млади звезди на българската поп сцена – Михаела Филева.

Темата за Освобождението са неизменна част в игрите и въпросите, част от първото издание на петия юбилеен сезон на "Аз обичам България". Много смях и забавни моменти предизвиква новият начин на провеждане на кръга "Познай песента", в който вечните хитове на България ще звучат наобратно. Друго нововъведение са индивидуалните дуели, в които участниците трябва да покажат умения, сръчност и бързина, за да спечелят бонус точки за своите отбори. В "Нарисувай това" Ани Цолова и Михаела Филева ще разкрият неподозирани артистични умения. Орлин Горанов и Виктор Николаев пък ще се съревновават в един от най-забавните дуели в историята на предаването. Инфарктна ситуация ще развълнува зрителите на NOVA и на Колелото: ще уцели ли Юлиан за първи път в историята на шоуто сектор "100"? Още по-голямо напрежение ще има в "Удави капитана", когато ще стане ясно кой ще бъде първият победител в новия сезон на "Аз обичам България".

Какви изненади е подготвил за зрителите екипът на най-родолюбивото телевизионно предаване "Аз обичам България" за Националния празник, гледайте днес от 16.00 ч. само в ефира на NOVA.