Новият български комедиен сериал на NOVA стартира с изключително висок резултат като рейтинг и зрителски интерес

“Виктор Калев се включва страхотно в епизода на “Полицаите от края на града” тази вечер. Снимките бяха едно изключително забавление, макар трудно и уморително, на което се подложихме. Три месеца и половина ставахме всяка сутрин в 5.00 ч. Всички актьори в сериала са изключително заети и беше много трудно да направим график”, разкри Маги Халваджиян в “На кафе”.

По темата

“Очаквахме, че първи епизод на “Полицаите от края на града” ще има много висок резултат като рейтинг, защото в този сериал са събрани страхотен отбор звезди, но чак толкова висок не очаквахме. Бяхме изненадани самите ние, но донякъде е обяснимо, тъй като в последно време като излезе нов сериал той е някаква драма. Това не е лошо, но драмата се снима по-лесно, отколкото комедия”, разказа продуцентът.

“Дори във филмите с Луи Дьо Финес има драматични моменти, защото животът е цветен. Много обичам точно този тип филми и кино, в което  добрите драматурзи и режисьори успяват да обърнат нещата точно когато най-много се смееш, се случва нещо, което те кара да пуснеш и една сълза. Мисля, че в нашия сериал сме успели да постигнем подобен ефект”, смята Маги Халваджиян.

Какво още разказа Маги Халваджиян за работата си и личния си живот, гледайте във видеото от “На кафе”.

Не пропускайте премиерния втори епизод на “Полицаите от края на града” вечер в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.