Гледайте тази събота премиерната романтика “Булка на прицел“ от 12.50 ч. и романтичната комедия “Игри на сърцето” от 14.45 ч.

Много забавни ситуации и житейски уроци в търсене на любовта очакват зрителите с филмите в съботния следобед по NOVA. В 12.50 ч. звездата от сериала “Да спасиш надеждата” Питър Мууни ще открие любовта в лицето на популярната актриса от “Необходима грубост” Кариса Лий Стейпълс в премиерната за българския ефир романтика “Булка на прицел“. Мууни влиза в ролята на чаровен и неустоим за жените млад мъж, който се хваща на бас със свои колеги, че ще успее да заплени жена до такава степен, че само 30 дни след като се е запознал с нея, тя ще е готова да приеме предложението му за брак. Постепенно обаче той започва да изпитва истински чувства към дамата. Целта му изглежда още по-сложна на фона на факта, че тя е избягала от цели три предишни свои сватби...

Кино маратонът продължава от 14.45 ч. със звездите Джерард Бътлър, Катрин Зита-Джоунс и Ума Търман се впускат в “Игри на сърцето” по NOVA. Романтичната комедия на Габриеле Мочино предлага забавен разказ за отношенията родители деца, връзките в съвременния свят и втория шанс. Историята на “Игри на сърцето” се фокусира върху разведения баща Джордж (Джерард Бътлър), бивш талантлив спортист, и неговият отчужден син. За да навакса изгубеното време със сина си и за да спечели отново симпатиите на своите близки, някогашния футболен герой решава да стане треньор на местния младежки отбор по футбол – същия, в който тренира и сина му. Но без да осъзнава, бащата започва да привлича вниманието на майките (Джесика Бийл, Ума Търман, Катрин Зита-Джоунс), чиито деца тренират под неговото ръководство. Жените са не само привлечени от чара на новия треньор, но и впечатлени от това колко добре се справя той с всички деца от отбора. Дали обаче това внимание няма да изиграе лоша шега на Джордж? 

Не пропускайте развръзката в премиерната романтика “Булка на прицел“ от 12.50 ч. и романтичната комедия “Игри на сърцето” от 14.45 ч.днес по NOVA.