Тя гостува в "На кафе" и разказа за новото си амплоа

Един от най-успешните български модели, изгрявал цели два пъти на корицата на Vogue и най-новото лице на Прогнозата за времето в NOVA - Нора Шопова гостува в предаването "На кафе" и разкри на Гала интересни факти от живота си, както и как се чувства в новото си поприще. 

"Много ми е интересно в NOVA. Интересно е също, че не само професията е различна, но и това, че се запознавам с гостите на "Здравей, България". Всеки ден има поток от интересни характери и професии, от които мога само да се обогатя. За прогнозата имам все още много да уча, но смятам, че напредвам" - разказа Нора Шопова за работата си в Прогнозата за времето. 

"След толкова години пред камера реших, че искам да остана в България и исках да остана пред обектива, затова реших, че работата в телевизия би била желано предизвикателство за мен и нещата се случиха", сподели още водещата.

Какво още разказа лицето на Прогнозата за времето за личния си живот, работата и страстта си към необичайните храни като... щурци, може да видите във видеото.