Актрисата от „Откраднат живот” сподели подробности за вълнуващия момент

Актрисата от хитовия сериал на NOVA "Откраднат живот" – Дария Симеонова, разказа в ефира на "На кафе" за романтичното предложение за брак, което е получила в навечерието на Коледа.

Годеникът й Антон я попитал дали ще се омъжи за него по време на разходка по екзотичен плаж в Нова Зеландия.

"Изобщо не очаквах и много се панирах. Аз съм свободолюбив човек, но не съм против брака", сподели Дария.

Тя разказа за щурите приключения, които двамата са имали по време на няколкоседмичната си екскурзия до Нова Зеландия и островната държава Вануату. Дария и годеникът й скочили с парашут от 5000 метра височина, люлели се над огромна бездна със съоръжение, наречено суинг, ходили и на рафтинг.

"Калин и Наталия ги чакат сериозни трудности, които ще подложат взаимоотношенията им на изпитание. В критични моменти си проличава доколко човек е силен и стабилен", загатна актрисата за предстоящите епизоди на "Откраднат живот: Критична точка". "Ще има момент, в който аз ще съм силна, както и такива, в които ще е той. Ще има редуване, но като цяло аз ще трябва да поема тежестта“, разказа Дария, която признава, че именно ситуацията на младото семейство Генадиеви ще докаже на зрителите колко силна е човешката воля, когато вярва в смисъла на семейството.

Какво още разказа актрисата за пътешествието и мъжа до себе си гледайте във видеото.

Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA зрителите ще видят и развръзката от инцидента на Калин Генадиев. Ина Фотева ще направи и един от първите големи жестове към лекар и пациент в отделението, който ще накара екипът да преосмисли нейните действия.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.