Водещият на "Семейни войни" гостува в "На кафе"

След невероятното представяне на волейболистите и футболистите тази вечер в специалното издание "НеСемейни войни" зрителите ще видят директен сблъсък между двата спортни отбора. От утре пък в предаването предстоят нова порция позитивни емоции и музика със звездни отбори. 

По темата

"Довечера ще има невероятни бисери. Гледайте!", призова водещият на предаването "Семейни войни" Цветомир Иванов, който гостува в "На кафе" заедно с Христо Кидиков и Росица Кирилова. 

Състезателен дух ще изпълни още едни от най-ярките имена на българската сцена - Маргарита Хранова, Петя Буюклиева и Кристина Димитрова. Те ще покажат най-доброто, на което са способни в опита си да познаят какво са отговорили запитаните 100 човека. Кулминацията на "НеСемейни войни" ще бъде на 28 март, сряда, когато за победата ще играят отбор “Естрада” и “Рок” звездите Милена Славова, Дичо, Димо от ПИФ, Звезди от Ахат и Влади Тотев.

Кой ще плаче и кой ще се смее на финала във всеки един от специалните епизоди, предстои да разберем съвсем скоро, но едно е сигурно - доброто настроение на зрителите ще бъде гарантирано.

Не пропускайте специалните “НеСемейни войни” всеки делничен ден от 18.00 ч. по NOVA.