Хубав, умен и добър, но живее с мама – вижте какво се случва на първата от "10 първи срещи“

Още в първия епизод на най-новия романтичен риалити уеб сериал у нас - “10 първи срещи“, ще станем свидетели на доста странна първа среща, в която неловките ситуации ще изобилстват и дори силният коктейл Бахама Мама няма да може да помогне на главната героиня Теа да преглътне разочарованието си.

Уеб продукцията стартира днес във Vbox7.com, a защо първата от поредицата срещи завършва катастрофално, може да разберете в първия епизод на “10 първи срещи“.

По темата

24-годишната Теа (Лина Роскин) се впуска в интересен експеримент, в който я забъркват двете й най-добри приятелки. След като за пореден път споделя несгодите си в любовта, приятелките ѝ Мина и Стела я обявяват за много претенциозна. Чудейки се какво да предприеме, Стела веднага е готова с решение. Тя й предлага на Теа да направи 10 първи срещи с 10 различни мъже, убедена, че по този начин ще намери своя избраник.

Първото момче, с което Теа трябва да излезе на среща, е стар познат на Мина. За да намалят напрежението от набързо организираната среща, момичетата избират заведение, в което барман е техен общ приятел – Ангел, който да оказва морална подкрепа на Теа.

Първата среща вече е уредена, но вместо принц на бял кон, Теа среща мъж, който живее с майка си. Всичко започва обещаващо, докато Теа не разбира, че въпросното момче дели покрив с майка си и не вижда нищо притеснително в това, даже напротив – какво по-хубаво от това вкъщи да те чака топла мусака и изпрани дрехи?

Ситуацията се нажежава още повече, когато майката на момчето звъни по телефона и настоява да се чуе с Теа. Как ще реагира Теа и дали ще има втора среща? Разберете в пилотния епизод на “10 първи срещи“ само във Vbox7.com.

Гледайте “10 първи срещи“ всяка сряда от 16.00 ч. във Vbox7.com.  Още новини за сериала следете и във Facebook страницата на “10 първи срещи“.