Спец екипът на Пацо се заема с нова свръхсекретна мисия - да пренесе огромна пратка кокаин от точка А до точка Б този петък в 21.00 ч. по NOVA

Квартал Запад вече не е същият, РПУ-то също. Не само заради инспектор Пламенов и неговите хора, но и защото Управлението вече има собствен научен отдел с най-модерно оборудване за балистика, ДНК експертизи и аутопсии. Негов ръководител е Алекс Раева или инспектор Силвия… Силвия Желязкова - дъщерята на комисар Желязков. Как появата ѝ ще повлияе на работата на екипа и защо Крис е шокиран от появата ѝ – зрителите предстои да видят в новия епизод на "Полицаите от края на града" - тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

Комисар Желязков е герой заради разкриването на едни от най-големите дилъри в района и конфискуването на огромна пратка наркотик. Остава само дрогата да бъде транспортирана. Колко трудна може да бъде задачата да се пренесе 56 кг. кокаин с полицейска кола от точка А до точка Б? Ще се изненадате колко, когато задачата е поверена на Пацо и неговите хора. По грешка, те разпиляват част от наркотика и от преносители на пратката, стават заподозрени.

Ситуацията е извън всякакъв контрол и "Полицаите от края на града" трябва да вкарат нещата отново в релси. След като забъркват поредната каша, те имат грандиозен план как да оправят нещата – като влязат под прикритие в ядрото на наркомафията. Инспектор Пламенов, Калата и Крис имат много проблеми и един от тях е, че не могат да лъжат… А в този случай, той може да се окаже фатален.

Паралелно с това, Джиджи е замесена в нещастен случай вследствие на особени обстоятелства. Нейната приятелка Нели ще се опита да ѝ помогне.

Ще успеят ли Пацо и хората му да се измъкнат от заплетената от самите тях сложна ситуация? Не пропускайте да видите какво още очаква РПУ Запад и всички замесени. Новият комедиен сериал на NOVA носи двойна доза забавни ситуации с любимите актьори – тази вечер, 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.