Разкриват Лина Роскин и Мартин Смочевски от новия уеб сериал на VBox7

Какви са правилата за перфектна първа среща и какво може да се обърка? Отговор на този въпрос търси най-новият романтичен риалити уеб сериал у нас - “10 първи срещи“, във Vbox7. com. Главната роля в поредицата е поверена на Лина Роскин, известна с ролята си в "Следвай ме", а в продукцията участва и Мартин Смочевски от хитовата криминална поредица "Под прикритие". Двамата разкриха как изглежда според тях перфектната първа среща при гостуването си в “Часът на Милен Цветков”.

“Перфектната първа среща е да бъдеш себе си. Да си паснете идеално, да не спирате да говорите на всякакви теми и да забравите, че времето съществува. Много бързо разбераш дали с този човек може или не можете да продължите”, смята Лина Роскин, която споделя, че също е необвързана и в нейната героиня е вплела много свои черти.

“Перфектната първа среща е много сложно и субективно нещо. Според  мен, за да се случи перфектната първа среща,  някой трябва да ми направи много силно впечатление. Самият вайб, който излъчва момичето, трябва да е много специфичен. Ако успея да докосна жената душевно, съзнанието ѝ, привлека вниманието ѝ по най-перфектния начин, тогава смятам, че срещата е била перфектна”, разкри Мартин Смочевски. Неговият герой се опитва да разчупи цялото напрежение, което изпитва главната героиня в “10 първи срещи” с внасяне на лек хумор и се бъзика с кандидатите за нейното сърце.

Гледайте “10 първи срещи“ всяка сряда от 16.00 ч. във Vbox7.com.  Още новини за сериала следете и във Facebook страницата на “10 първи срещи“.