Гери-Никол върви по стъпките на Шакира, а Златка Райкова упражнява римите на Ицо Хазарта

Заклетият рокаджия и победител в трети сезон на X Factor България ще се сблъска с полюсна музика и ориенталски ритми в името на новия образ от Бутона на късмета. След като получи предизвикателството да се преобрази в Краля на попфолк музиката – Азис, младият рок изпълнител започна да упражнява не само орнаментиката, но и се превърна в тореадор за сценичното си амплоа. Славин и преподавателят по актьорско майсторство в шоуто - Станимир Гъмов, загатват, че упражняват едно от многото лица на известния изпълнител, но оставят в тайна дали визията ще бъде провокативна или семпла. “Азис...кой би предположил? Васил е изключително добър в това, което прави и ще ми бъде изключително трудно да го наподобя. Колкото и далечен да го усещам, обаче, този образ ще ми донесе голямо удовлетворение, ако успея да се справя с него“, споделя Славин, който добавя, че пеенето е съвсем различно от прийомите в рок музиката. 

Гери-Никол от своя страна упражнява хореографията на Шакира с балета на шоуто. Тийн звездата признава, че обича танците, но движенията на латино дивата са огромна част от изпълнението й и трябва да бъдат усвоени в детайли. Междувременно Златка Райкова се връща към най-добрите рими на Ицо Хазарта за предстоящото си преобразяване в един от най-известните БГ рапъри. След като показа вокални качества, чаровната блондинка ще трябва да се справи с дълги рими и добра дикция.

В следващия лайф на шоуто, превърнало се във феномен в българския ефир, актьорът Иван Юруков ще се превърне в краля на мрака – Мерилин Менсън. Софи Маринова отново ще се изправи пред текстовете на английски език, за да влезе в образа на  поп иконата Шер, Марги Хранова ще опита и най-сложните нива на ориенталското звучене с образа на Софи Маринова, а Константин ще се превърне в тийн идола за цяло поколение – Бритни Спиърс.

Как ще се справят звездните участници? Кой ще оглави класацията в уникалното шоу? Зрителите ще разберат тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.