Не пропускайте развръзката в приключенската фантастика от 22.10 ч. по NOVA

Холивудската звезда Дженифър Лорънс отново ще влезе в ролята на огненото момиче Катнис Евърдийн от окръг 13, за да доведе революцията до край в култовата приключенска фантастика “Игрите на глада: Сойка-присмехулка, част IІ” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Филмът е екранизация по третата част на едноименната трилогия на Сюзан Колинс, а режисьор на лентата отново е Франсис Лоурънс, известен със заглавия като “Константин” и “Аз съм легенда”.

“Игрите на глада: Сойка-присмехулка, част IІ” проследява решаващия последен сблъсък между Катнис и президента Сноу. Евърдийн се завръща в Капитола и на арената, където нейната сила и страст я превърна в надежда за потиснатите. Този път Катнис е лидерът на революцията, която цели да срине досегашния ред. Още една причина я връща в Капитола – Пийта падна жертва на Сноу и вече е оръжието, предвидено да я спре. Дали този план ще успее, или героинята на Дженифър Лорънс ще се пребори за душата на своя приятел?

Не пропускайте развръзката в приключенската фантастика “Игрите на глада: Сойка-присмехулка, част IІ” тази събота от 22.10 ч. по NOVA.