"Не се съмнявам, че концертът в събота ще се получи добре", каза музикантът

Винаги има хора, които носят промяната в себе си. Реалностите зависят от всеки човек индивидуално. Колкото по-рано разберат всички хора, не само в България, че от тях зависят нещата там, където живеят, толкова по-добре”, каза в интервю за БГНЕС Васил Гюров от „Ревю”.

"Хиподил", "Контрол", "Ревю" и "Нова генерация" - за първи път на една сцена

Групите „Хиподил”, „Контрол”, „Ревю” и „Нова генерация” се събират за първи път заедно на голяма сцена за концерт в зала “Арена Армеец” на 21 април. Васил Гюров очаква много публика в събота.

„Не се и съмнявам, че ще се получи добре, защото и четирите групи са проверени във времето и аз специално за себе си съм спокоен. Винаги съм знаел, че има публика за тази музика. Тя е некомерсиалната - музика, която не се влияе от рейтинги, от пазарни механизми и от всякакви други глупости, измислени през последните 30 години, когато в световен мащаб музиката започна леко да спада като ниво, говорим като ниво истински, хубави парчета”, заяви басистът на група „Ревю”.

Светльо Витков: Рокът е жив, бунтарството е живо (ВИДЕО)

На концерта на 21 април близо 40 музиканти ще се качат последователно на сцената, за да изпълнят, може би за последен път на живо в тези състави, някои от любимите за цели поколения култови песни.

“Бате Гойко”, “Най-щастливият ден”, “Под шарената сянка”, „Само двама” и още много класики ще звучат под мотото „Въпреки всичко!” – въпреки забраните, въпреки омразата, въпреки егото, въпреки разделите, въпреки времето, въпреки състоянието.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.