Само по едно от обвиненията тя може да получи до 3 години затвор

Районната прокуратура – Пловдив привлече и задържа като обвиняема 20-годишната жена, която блъсна и потроши 10 автомобила след употребата на алкохол и наркотици.

Младо момиче с джип удари 10 паркирани коли и избяга (ВИДЕО+СНИМКИ)

Габриела М., на 20 години, е привлечена като обвиняема за три престъпления – за това, че карала пияна и дрогирана, както и за причиняване по непредпазливост на значителни имуществени вреди при управление на моторно превозно средство. Разследващите установиха, че на 15 април в Пловдив, около 6 часа сутринта, Габриела М. карала джип „БМВ Х-5” по улица „Македония”. Момичето е правоспособен водач със стаж две години.

Заловиха испанка да шофира пияна, в насрещното и без една гума (ВИДЕО)

Установено е, че преди да се качи в колата, тя е употребила алкохол и наркотични вещества – марихуана. Докато карала по ул. „Македония”, тя загубила управление върху джипа и причинила щети на 10 паркирани коли. След инцидента тя изоставила джипа на улицата и се прибрала у дома.При проверка е установено наличие на 1,38 промила алкохол в кръвта й, както и на марихуана.Девойката е задържана за срок от 72 часа. Властите извършиха оглед на местопроизшествието и продължават с разпити на свидетели и назначаване на автотехническа експертиза. За едно от престъпленията на Габриела М. се предвижда лишаване от свобода от 1 до 3 години, а за другото 1 година или пробация.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.