Отваряме широко вратите си за всеки, който споделя нашите политики, заяви тя

Четири областни структури на АБВ са поискали да се  влеят в редиците на БСП. Това заяви лидерът на социалистите Корнелия Нинова.

БСП: Да се обсъди обезщетението на тракийските бежанци

Новината дойде от Благоевград, където беше обявено, че областта е първата, поискала да премине в БСП. Доскорошния областен лидер на АБВ призова към подобни действия и централното ръководство на партията.

Корнелия Нинова: Изказването на Дол разделя българското общество

"Има заявени такива намерения от структури на "Движение 21", на партия "Зелените" и така нататък. Отваряме широко вратите на БСП за всеки, който споделя нашите политики и нашето поведение. И е готов заедно с нас да провежда тези политики с общата цел, която имаме - сваляне на управлението на ГЕРБ и определяне на нов модел на управление на държавата с една цел - подобряване на живота на хората", заяви Нинова.

От АБВ коментираха за NOVA, че казаното от Корнелия Нинова не отговаря на истината. 

"АБВ Благоевград далеч не се свежда до един отдавна отстранен човек и семейството му. Но шапка свалям на г-жа Нинова, че успя да го издири, за партийни дела той повече от година беше по-неоткриваем и от Петко Сертов. Стискам палци да постигне в БСП същите резултати, с които дари и АБВ. На добър час! Апропо, ако под ляво единение се разбира бракониерство на мъртъв дивеч в комбинация с оглушително мълчание по всички автентични леви теми, страхувам се, че ГЕРБ и сие още дълго ще безчинстват, а лявото у нас ще сподели съдбата на левицата в Полша, Унгария, Чехия, Франция, Италия, Германия и т.н.", коментира в профила си в социалните мрежи председателят на АБВ Константин Проданов. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.