АБВ Поща започна кампания, с която да напомни, че и разделени може да бъдем заедно

АБВ Поща стартира кампания, с която ни показва, че дори разделени, можем да останем заедно, благодарение на имейл комуникацията. Посланието, което кампанията носи, е "АБВ Поща ни помага да останем заедно", а специална дигитална карта на адрес https://map.abv.bg отправя предизвикателство – потребителите на АБВ Поща да отбележат къде на картата на света се намират.

Показвайки местоположението си, всеки от тях ще помогне за очертаването на границите на българската общност днес, когато много от българите живеят извън пределите на родината си. Колко голяма е българската общност по света ще разберем след финала на кампанията през август, а всеки потребител, отбелязал се на дигиталната карта, ще има възможност да спечели награда – iPhone 8, таблети, слушалки и други.

В двата емоционални видеоклипа, част от кампанията, са представени историите на две семейства, чиито членове са разделени, заради живота им зад граница, но пощата е начинът, по който успяват да останат заедно. Първото видео показва съпруг и баща, далеч от съпругата си и двете им деца - https://bit.ly/2qJrXQ8. А в другия клип е разказана историята на майка и баща, чийто син живее в чужбина.

Без значение къде се намираме – в България или извън страната, АБВ Поща ни помага да останем заедно и е един от най-сигурните начини да не губим връзка със своите близки и приятели. Именно това е една от мисиите на АБВ Поща, която е създадена през 1999 година – да помага на своите потребители да останат свързани.

А какво се случва в АБВ Поща в рамките на един ден? Статистиката показва, че дневно в АБВ Поща влизат около 700 хиляди потребители, а броят на новите пощенски кутии, които се създават е близо 5000. Дневно в пощата се получават над 14 милиона писма, а изпратените са над 4 милиона.

Въпреки че повечето потребители на АБВ Поща все още използват услугата през компютър, все по-широка е употребата и през мобилното приложение за iOS и Android. 36% повече потребители са използвали и двете приложения през март 2018 година в сравнение с март 2017 година*.

Още информация за АБВ Поща може да откриете в блога на услугата - https://blog.abv.bg

*Цитираните данни са от Google Analytics.