Шестата среща от експеримента върви към успешен финал

Теа прекалява с питиетата и може би това ще се окаже ключът към успеха на шестата й среща от експеримента "10 първи срещи" в новия епизод на риалити уеб сериала. Как кандидат номер шест спечели своя втори шанс, разберете първо във Vbox7.com.  >>> https://bit.ly/2vTua0W

След като Tеа за малко не получи предложение за брак на предишната си среща от експеримента "10 първи срещи", тя се пуска по течението и продължава с търсенето. От профила на поредния кандидат става ясно, че шестата първа среща ще бъде различна от предходните. Шестият кандидат се казва Рангел. Той е млад, енергичен и обича да се забавлява, но защо Мина и Стела го обявяват за сериен убиец, разберете в новия епизод на "10 първи срещи".

Срещата започва добре и за да разчупят обстановката, Теа и Рангел си поръчват шотове. Двамата прекаляват с питиетата, настроението им се повишава и изпращат провокативни снимки на приятелките на Теа. Това започва да смущава клиентите в заведението, както и Ангел, който работи там като барман и знае за експеримента на красивата Теа.

Теа е приятно изненадана от Рангел и отрито му заявява, че би искала да му даде втори шанс. Възмутен от свободния му език и маниери, както и от поведението на Теа, Ангел е принуден да им направи забележка. Неговата намеса води до словесна атака с интересен край. Дали Ангел не е тайно влюбен в Теа?

Как Рангел успя да впечатли Теа и да спечели втори шанс? Ще продължи ли Ангел тайно да бди над Теа и кой ще бъде утешаван? Отговорите се крият в новия епизод на "10 първи срещи" само във Vbox7.com.

Гледайте “10 първи срещи“ всяка сряда от 16.00 ч. във Vbox7.com.  Още новини за сериала следете и във Facebook страницата на “10 първи срещи“.