Сагата продължава вече 20 години

Възелът "Иванчева" продължава да се заплита. Започнаха да говорят още инвеститори, чиито проекти престояват в кабинета на арестуваната кметица на "Младост". 

Избраха Владимир Клисуров за временен кмет на "Младост" (ВИДЕО)

"Смятаме да съдим общината", заяви за "Събуди се" Валентин Захариев, собственик на земя в район "Младост", който от 20 години опитва да построи сграда там.

"Искаме да изградим това, което е възможно според градоустройството. Става дума за 6-етажна сграда. Това не е зелен район, не е междублоково пространство, а е празно място", поясни адвокатът на собствениците Стоян Митков.

Шефът на антикорупционната комисия: И други бизнесмени подадоха сигнали срещу Иванчева

Той поясни, че Иванчева няма отношение към случая, преди тя да стане кмет на район "Младост". И посочи, че тя не ги е изнудвала за искала пари. 

"Имаме две решения на Общински съвет", поясни юристът. 

Иванчева за Ваклин: Дори не се сещам кой е този образ (ВИДЕО)

В пряка връзка от "Младост" пиарът на общината д-р Петър Кърджилов заяви: "Причината г-жа Иванчева да забави тази преписка е това, че имотът на Захариев граничи с местността парк „Въртопо” и че тази част от парка би била унищожена".

Валентин Захариев и адвокатът му горещо възразиха, че това изобщо не е същият имот, а общински терен и показаха на картата къде всъщност се намира 

КАЗУСЪТ „ИВАНЧЕВА”: Нови детайли за ареста (ОБЗОР)

"На територията на имота на г-н Захариев живеят хора – едни роми – които не знаят наематели ли са", отвърна Кърджилов. 

Целия разговор гледайте във видеото. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.