Образът на Милко Калайджиев превърна Иван Юруков в победител в шоуто за втора поредна вечер

Оригинални образи, впечатляващи изпълнения и хореографии предизвикаха еуфория сред жури и публиката на "Като две капки вода". Образът на Милко Калайджиев и колоритното парче "Шушана" превърнаха Иван Юруков в победител за втора поредна вечер. "Това е най-доброто ти преобразяване!", заяви Хилда Казасян, която призна, че въпреки различията в музикалните стилове, Иван се е справил блестящо.

Снимки от единадесетия лайв на "Като две капки вода" може да видите ТУК

Константин беше обявен за "най-добър имитатор на сезона" от специалния гост на съдийската маса – Димитър Станчев. Въпреки две преминати операции на гласните струни, той изправи на крака залата и остави без дъх журито с народно пеене в носията на Бинка Добрева. Певецът получи и адмирациите на Добрева, която го аплодираше в публиката. Софи Маринова категорично заяви, че образът на Васил Найденов е този, с който се чувства най-комфортно от всички мъжки преобразявания. Изпълнителката го доказа и с впечатляваща бленда и движенията на българската легенда. Златка Райкова направи истинско шоу в ролята на Фърги и с подкрепата на балета Funky Monkeys. Блондинката изпълни един от най-провокативните образи от началото на сезона, който подкрепи с рими и много танци.

Следващата седмица осемте звезди ще се изправят пред новите образи, които ще решат последните съревнования преди големия финал. Славин ще се превърне в хитовия изпълнител The Weeknd, а Марги Хранова ще бъде Kaoma. Гери-Никол ще влезе в приповдигнатия образ на Меган Трейнър, а Златка Райкова ще опита вкуса на рок звученето с Милена. Константин ще спретне истинско шоу, каквото може да направи Горан Брегович, а Боби Турбото ще се завърне към мъжките образи с Джейсън Деруло. Софи Маринова ще стане част от Gipsy Kings, а Иван Юруков ще влезе в образа на Neneh Youssou.

Не пропускайте "Като две капки вода" в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.