На 29 май от 19.30 ч. почитатели, актьори и екип ще споделят финалния двоен епизод с ексклузивна прожекция в Дом на киното

За първи път в историята на най-успешния български медицински сериал фенове, актьори и екип ще имат възможност да видят заедно последния епизод на “Откраднат живот: Критична точка“. На 29 май почитателите на хитовата продукция ще могат да гледат финалния двоен епизод в Дом на киното и да се срещнат със звездите на сериала. Събитието ще започне в 19.30 ч., а след големия финал сценаристи, режисьори и актьори ще отговорят на въпросите на публиката и ще вдигнат завесата за най-интересните моменти в заснемането на “Откраднат живот“.

По темата

“Вече отворихме вратите на болницата за посетители, актьорите участваха в няколко внушителни срещи с фенове и сега е време да се съберем заедно за едно специално събитие – финала на пети сезон. Всички зрители, които нямат възможност да присъстват на събитието, ще могат да проследят финала на пети сезон на сериала в телевизионния ефир – от 20.00 ч. по NOVA“, коментира екипът.

Не пропускайте възможността да се срещнете с актьорския състав и да научите формулата на успеха от създателите на сериала. Всеки, който желае да присъства на прожекцията, може да закупи билет от касата на Дом на киното. Капацитетът на залата е органичен.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.