В последния епизод Ангел отказва да излезе на втора среща с писателката

След като Ангел се оказва десетият участник в експеримента “10 първи срещи“, той отказва да излезе на втора среща с Теа. Каква е причината за успешния финал въпреки отказа на чаровния барман, предстои да научите във финалния епизод на риалити уеб сериала първо във Vbox7.com.

След катастрoфални девет първи срещи, десетата е право в десетката. Теа избира Ангел да бъде последният участник в предизвикателството. Срещата им започва повече от добре. Двамата правят разбор на предишните участници и стигат до извода, че никой един от тях не е подходящ за Теа.  Прекарвайки повече време заедно с Ангел, Теа открито му разкрива симпатиите си и го кани на втора среща. Изненадващо барманът отказва категорично.

Защо  Ангел отхвърля предложението за втора среща с дамата на своето сърце предстои да разберете в последния епизод на “10 първи срещи“.

Въпреки че отказва да даде шанс на Теа, Ангел остава нейна опора, след като писателката получава шокиращо обаждане от баща си. Неочакваният контакт с човека, когото почти не познава я изкарва извън релси. С подкрепата на Ангел, тя решава да се срещне очи в очи с причината за експеримента “10 първи срещи“.

Какво мислят Мина и Стела за Теа и Ангел? Защо барманът отказва да даде шанс на любовта си и какво довежда до финалния успех на експеримента? Отговорите ще откриете само и единствено в последния епизод на риалити уеб сериала само във Vbox7.com.

Още новини за сериала следете и във Facebook страницата на "10 първи срещи".