Гледайте романтичната комедия “Събудих се на 30” от 12.30 ч. и приключенския екшън“Робин Худ: Принцът на разбойниците“ от 14.30 ч. днес по NOVA

Забавни приключения, много смях и добро настроение очакват зрителите с филмите в празничния следобед на 24 май по NOVA. В 12.30 ч. холивудската звезда Дженифър Гарнър ще научи трудните уроци на порастването в романтичната комедия “Събудих се на 30”. Във филма Гарнър влиза в ролята на  13-годишната  Джена Ринк, която мечтае по-бързо да порасне и да води самостоятелен живот. Мечтата й се сбъдва и една сутрин тя действително се събужда като 30-годишна прекрасна жена с луксозен апартамент на Пето Авеню и страхотна работа. Тя осъзнава, че вече има всичко, което толкова е желала, освен най-добрия си приятел Мат (Марк Руфало). Този път порасналата жена ще трябва да потърси магия, която да върне любовта в живота й.

Кино маратонът продължава от 14.30 ч. с Кевин Костнър и Морган Фрийман в номинирания за “Оскар” и “Златен глобус” приключенски екшън “Робин Худ: Принцът на разбойниците“. Филмът на режисьора Кевин Рейнолдс е поредната екранизация по историческата легенда за щедрия разбойник, а актьорския състав се допълва от Майкъл Уинкот, Мери Елизабет Мастрантонио и Крисчън Слейтър. След като е заловен от мохамеданите по време на кръстоносния поход, Робин Худ (Кевин Костнър) и мавърът Азим (Морган Фрийман) успяват да избягат обратно в Англия, а Азим обещава да остане с него, докато му се отплати за това, че е спасил живота му. Когато се завръща вкъщи, Робин разбира, че баща му е убит от шерифа на Нотингам и покрусен от мъка, дава обет да отмъсти за смъртта му.

Не пропускайте развръзките в романтичната комедия “Събудих се на 30” от 12.30 ч. и приключенския екшън “Робин Худ: Принцът на разбойниците“ от 14.30 ч. днес по NOVA.