Гледайте комедията “МВП: Маймунски Вертикални Постижения“ от 13.00 ч. и драмедито “Улични танци“ от 15.00 ч.

Забавни моменти, много смях и приключения очакват зрителите с филмовата програма в съботния следобед по NOVA. От 13.00 ч. комедията “МВП: Маймунски Вертикални Постижения“ ще разкаже новите приключения на шимпанзето Джак. Тази щура и стопляща сърцето лента е дело на създателите на хитовата филмова поредица “Въздушният Бъд” и е част от популярната серия кино продукции за маймуната, превърнала се в любимец на малки и големи. Обичливият Джак е изхвърлен от отбора по хокей и трябва да замине, след като бива несправедливо обвинен в лошо поведение в лигата. Джак се озовава в града, където се сприятелява с Бен - бездомен скейтбордист, и Оли - собственик на магазин за кънки. Джак се оказва доста добър в скейтборда и не след дълго двамата с Бен участват в аматьорски състезания из цялата страна.

Филмовият маратон продължава в 15.00 ч., когато кино иконата Шарлот Рамплинг ще помогне на новоизгряващата звезда Никола Бърли да осъществи своите мечти в романтичното драмеди “Улични танци“. Филмът на режисьорите Макс Джива и Дания Паскуини събира на голям екран и някои от най-успешните участници в риалити шоуто “Британия търси талант”. В лентата Никола Бърли влиза в ролята на талантливата танцьорка Карли, чиято мечта е на път да пропадне, след като приятелят й я изоставя точно преди финалите по улични танци. Въпреки разбитото си сърце, Карли трябва да докаже на цялата група, че има необходимата смелост и воля да ги изведе до победа. Спасението се появява в лицето на директорката на балетна школа (Шарлот Рамплинг), която предлага тренировъчен терен в замяна на вдъхновение за собствените й ученици. Постепенно две напълно различни култури започват да се сближават в лицето на младите таланти…

Не пропускайте развръзките в комедията “МВП: Маймунски Вертикални Постижения“ от 13.00 ч. и драмедито “Улични танци“ от 15.00 ч. днес по NOVA.