Темите и гостите в предаването тази неделя от 8.00 ч. по NOVA

Неделният ефир на “Събуди се“ тази седмица ще е последен за водещата Лора Крумова преди излизането й в майчинство. Очаквайте спомени за един от най-големите съвременни творци на България – Светлин Русев, който ни напусна.

Лора Крумова разговаря с алпиниста Слави Несторов, който само преди броени дни се завърна от експедиция на Еверест.

Предаването ще проследи изборния ден в скандалното село Галиче, където има балотаж след като бившият кмет Ценко Чоков беше осъден. Анализатори ще дебатират и по една друга вечна тема - отношенията България - Русия и какво трябва да е поведението на първите ни мъже спрямо руския президент Владимир Путин при визитите им.

Миролюба Бенатова ще ни представи учителката Правда, която вдъхнови цял клас да застане зад нея, когато имаше нужда, а в изключително откровен разговор пред Мариан Станков - Мон Дьо Мария Бонева ще разкаже за най-страшния момент в живота си - мига, в който е залята с киселина.

В студиото ще бъдат още певицата Нина Николина, композиторът Стефан Димитров и диригент Любка Биаджони. В неделя очаквайте още един абитуриентски бал - на близнаците на Милко Калайджиев Алекс и Антонио.

Гледайте “Събуди се“ в неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.