Гледайте хитовият екшън-трилър на Антоан Фукуа тази вечер от 20.00 ч.

Дензъл Уошингтън се впуса в битка на живот и смърт с руската мафия в премиерния за българския ефир екшън-трилър “Закрилникът“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Лентата е втора съвместна творба на режисьора Антоан Фукуа с холивудския актьор след  “Тренировъчен ден”, който донесе “Оскар” на Уошингтън. Историята е базирана на мотиви от култовия едноименен сериал от 80-те години на 20 век, а адаптацията за голям екран е дело на Ричард Уенк, чието име стои зад новата версия на друг култов трилър -  “Механикът”.

Дензъл Уошингтън влиза в ролята на МакКол - човек, който вярва, че е успял да загърби мистериозното си минало и да води спокоен живот. Но след като среща Тери (Клоуи Грейс Мориц) - младо момиче, чийто живот е под контрола на брутални руски гангстери - той не може да стои безучастен и трябва да й помогне…

Не пропускайте развръзката в премиерния за българския ефир екшън-трилър “Закрилникът“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.  

Не пропускайте и "Игра на знаци", включвайки се в надпреварата за таблет като откриете и изпратите трите думи във филма “Закрилникът“.

След като видите всяка от трите думи, показани в отделни моменти от филма, ще имате време до края на лентата да ги изпратите чрез лично съобщение в официалната Facebook страница на NOVA. Наградата ще печели по един късметлия всяка седмица, избран с жребий измежду всички участвали в посочения период.