Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Риалити звездата и пиар експерт Мариела Нордел подготвя кулинарно околосветско пътешествие в “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Амбициозната дама ще впечатли дори шеф Манчев с уменията си в кухнята, а гостите ѝ  – поп фолк дивата Луна, репортерът Дани Петканов, едно от лицата на предаването “На кафе” Деси Павлова и коафьорът на звездите Ивайло Колев, ще бъдат зашеметени с многостепенно интернационално меню.

Мариела ще покаже, че е организиран човек и перфекционист дори в готвенето, но това няма да направи подготовката скучна, защото всяко ястие ще бъде приготвено и поднесено с подходяща история. Това ще предразположи гостите да изкарат една уютна и приятелска вечеря. За доброто настроение допринасят и многобройните изненади – вечерта ще започне с кубински привкус и ще завърши с холандски сюрприз за гостите.  

Вечерята ще бъде поднесена по шведски, изпълнена с холандски колбаси, шведска салата, тайландска супа, белгийски десерт, а всичко това допринася още повече за непринудената атмосфера на соарето.

Луна няма да остане безучастна и също ще сюрпризира своите сътрапезници, но дали те ще бъдат очаровани? Как ще завърши вечерта и какви оценки ще получи Мариела за своята кулинарна фиеста? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.