Джулиана Гани, Ева Найденова, Бобо, Лейди Б и Искрата творят в кухнята всяка делнична вечер от 20.00 ч.

Четири музикални звезди и една мис смайват телевизионните зрители с кулинарни умения следващата седмица в "Черешката на тортата" всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Новата кулинарна седмица ще открие Мис Силикон Джулиана Гани. Красавицата с пищни форми приготвя пищни гозби за своите гости. В менюто си залага на салата с лек екзотичен привкус, плодови сандвичи по италианска рецепта, две основни ястия и домашно приготвена торта с маскарпоне. Вниманието към детайла, балансираното съчетание на вкусове и забележителните презентации на ястията изненадват участниците. Топлата обстановка и положително настроение в дома на Джулиана поставят силен старт на новата седмица, а закачливите индивидуални подаръци за гостите са идеален завършек на вечерта.

Втората вечер кухнята се превръща в сцена за легендарната изпълнителка Ева Найденова от "Тоника". Дамата със славен глас е готова да задоволи всеки каприз на небцето с богато меню. Плата от плодове и сирена, свежа салата със семена, ордьоври по норвежка рецепта, основно ястие и пресен чийзкейк оставят участниците без дъх. Забавлението и приятните разговори кипят, а музикалните изненади тепърва предстоят. 

Следващият домакин в кулинарното дерби е рапърът с гвинейски корени Борислав Димитров – Бобо. Певецът е творец както в студиото, така и пред фурната. Пеейки в кухнята, Бобо успява да приготви свежа салата с изкусителен дресинг, селекция от сирена и плодове за придружаващото питие, основно ястие с кореноплодна гарнитура, а сладкият финал на менюто е шоколадов мус с карамелизирали лешници. Гостите се наслаждават на изискана обстановка, вкусни ястия и изненади с щипка адреналин.

За своята вечер R&B изпълнителката Лейди Б съчетава традиционно меню с нетрадиционни презентации. Салата с риба тон, таралежи със скариди и кюфтенца, основно ястие с пилешко месо и пухкав десерт със специален аранжимент печелят симпатиите на участниците. Вечерта е изпълнена с ведро настроение и изненади, атрактивни като самата домакиня.

Кулинарните си заложби ще разкрие и изпълнителят Искрен Тончев – Искрата. Младият талант демонстрира усет към музиката и здравословните рецепти. Четиристепенното му меню включва 3-етажна салата, хумус, швейцарско основно ястие и ефирен сладко-кисел десерт. Добрият домакин се грижи за положителното настроение на гостите си през цялата вечер, а изненадата му разкрива съвременните методи за създаване на музика.
 
Коя е оригиналната рецепта, която печели овациите на шеф Иван Манчев и отличието на "Черешката на тортата", не пропускайте да проследите следващата седмица от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.