Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Мис Силикон и риалити звезда Джулиана Гани ще покаже своя сексапил и в кухнята на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Тя ще се потруди истински, за да впечатли гостите си - легендарната Ева Найденова от "Тоника", R&B изпълнителката Лейди Би, рапърът Бобо и бийтмейкърът Искрен Тончев – Искрата. 

Красавицата ще посрещне останалите участници в дома си и ще се погрижи всички ястия да изглеждат добре, защото външният вид във всеки един аспект от живота е важен за нея. В менюто ще заложи на салата с лек екзотичен привкус, плодови сандвичи по италианска рецепта, две основни ястия и домашно приготвена торта с маскарпоне. 

Ще се харесат ли на гостите закачливите индивидуални подаръци и как ще премине първият ден от новата кулинарна седмица? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.