А вие кое Световно първенство бихте гледали?

След като КГБ-то успя да подмени допинг пробите на руските атлети през дупка в стената, е АБСОЛЮТНО несериозно да не бъде нагласен жребият за Световното и то да не започне с мача Русия - Саудитска Арабия, където дори не знаем дали дават шофьорски книжки на футболисти… Преживяваме го някак (откриване, фойерверки и т.н.).

Вторият мач е Египет - Уругвай. Хайде, ще чакаме Суарес да ухапе Салах по (болното!) рамо - пак е нещо.

Избутваме до третия мач. Честито! Мароко срещу Иран! Тук вече НЯМА за какво да се хванем! Това или е заговор срещу Путин, за да му се провали хубавото Световно, или е заговор НА Путин, за да ни провали хубавото световно!

Най-скъпите футболисти и отбори на Световното в Русия (ГАЛЕРИЯ)

Предлагам да откажем да им гледаме простотиите и да организираме алтернативно първенство - на некласиралите се, но далеч по-интересни нации и отбори! Мач на откриването: Северна Корея срещу САЩ, като изпитание на новата вечна дружба. Фойерверки от Ким и Тръмп или… по-добре не.

За втори мач, на „Стадиона на мира” в Перник, каним Северна Македония и Гърция. Тайно записваме гърците като Южна Македония, а на Северна пускаме българския химн. Съдия ще е Ангел Ангелов, поради доказана през годините и непреходна фантастичност.

Трети мач - Украйна срещу сборен отбор на Крим и Донбас. Поради демонстрирани организаторски умения, агитките ще настанява Тити Папазов. За мача ще осигурим дори стадион, ако им трябва. Репортер на пистата ще е застреляният в Киев журналист, ако е той.

Любопитни факти за Мондиала в Русия (ВИДЕО)

След това начало, двубои като Италия - Сборен отбор на африканските мигранти (капитан на италианците ще е Марио Балотели, като намигване към противника и новото правителство), Унгария - Сборен отбор на "Отворено общество" и САЩ - Сборен отбор на европейските стоманолеяри ще си дойдат естествено.

Ние, като организатори, ще играем с когото решим, като независимо от резултатите, ще участваме автоматично на финала в Симитли.

Дотук, ако не се лъжа, отборите са 12. Допълваме ги до 24 с „Лудогорец”, „Левски” и десетина ЦЕСЕКА-та и воала!

Кажете честно: вие кое Световно бихте гледали?

ВСИЧКО ЗА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ В РУСИЯ ЧЕТЕТЕ ТУК

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.