Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Композиторът Искрен Тончев – Искрата ще покаже, че умее да забърква не само музикални, но и кулинарни  хитове в премиерния епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Младият изпълнител, че очарова своите гости - Бобо, Ева Найденова, Джулиана Гани и Лейди Би, със здравословно, но апетитно меню.  

Искрен се е подготвил за своята вечеря с множество репетиции, но ще докаже, че е толкова успешен в гастрономичните импровизации, колкото и в композиционните, като дори ще заслужи похвала от шеф Манчев. Кулинарните си заложби му намират израз в четиристепенното меню включващо, 3-етажна витаминозна салата, хумус, швейцарско основно ястие, но в нетрадиционен вариант и ефирен сладко-кисел десерт. Добрият домакин се грижи за положителното настроение на гостите си през цялата вечер, а всички около масата ще бъдат сплотени от неговите откровения и разкази за миналото му. Изненадата ще бъде музикална, но и много лична, а домакинът ще разкрие своя творчески процес и съвременните методи за създаване на музика.

Как ще оценят кулинарните умения на Искрен неговите гости? И кой ще спечели приза “Най-добър домакин” тази седмица? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.