Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Певицата Джина Стоева ще пренесе чувствения и мистичен свят на Ориента в премиерния епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Фолк дивата ще потопи  своите гости - Жени Калканджиева, моделът Мартина Петрова, футболистът Славчо Тошев и сценаристът Генчо Генчев, в една магична приказка от Изтока, но както във всяка приказна история няма да липсват обрати и изненади. 

Джина ще докаже, че е също толкова добра като домакиня и кулинар, колкото и като певица. В източната  традиция тя ще набави необходимите продукти за нейната вечеря от пазара, но без ориенталски пазарлъци. Ястията ще бъдат от арабската кухня, но като истински джин домакинята ще сбъдва всички кулинарни желания на своите гости, преди да са ги изрекли и всички ще бъдат ощастливени със специални подаръци. Менюто стартира с три домашно приготвени разядки, а основното е пример за шедьовър в близкоизточната кухня, който ще провокира Славчо Тошев да реализира хеттрик. Нежният десерт от маскарпоне с бисквитки, ще бъде последван от ароматно арабско кафе с кардамон и наргиле.

Вечерта ще започне с двойно посрещане и куп изненади, а разговорът ще задълбае в особеностите на арабската култура и общество. За магичен завършек на вечерята Джина ще подари на гостите си вълшебен арабски танц, а огнените ритми няма да оставят никой от присъстващите безразличен.

Как ще завърши ориенталската приказка на Джина и как ще оценят кулинарните ѝ умения нейните гости? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.