Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Игрите на късмета ощастливиха с щедри печалби поредните участници в Национална лотария на 23 юни по NOVA. Янка Ташева победи в играта “На крачка от късмета“ и спечели страхотния автомобил Renault Clio. “Много съм щастлива“, каза късметлийката. Тя се настани в чисто новата си придобивка заедно със своя съпруг и сподели, че не е очаквала, че ще спечели.  Монетите, които ѝ осигуриха вълнуващата победа, са с номера 9, 8, 1 и 10.

Янка е на 53 години. Работи като технолог на облекла. Щастливката сподели, че редовно изпробва късмета си, а билетът, който й осигури участие в предаването, е “Карибско съкровище“.

Бутонът на късмета отреди Николай Миндалов и Росица Балджиева да печелят от щедрите “Сейфове“. Николай беше на сцената на богатството благодарение на билет “Супер Лото+“. Късметлийски за Росица е билет “Златната 7“. Участничката беше за втори път в предаването. Тя се похвали с печалба от 5000 лева от билет “Лото +“. 

Играта започна с избора на Николай, който уцели сейф със символ “Х“. Росица пък грабна печалба от 2000 лева. След неуспешното начало Николай си спечели страхотните 26 000 лева. Росица прибави още 9000 лева към печалбата си, но отвори останалите два сейфа със символ “Х“ и си тръгна с 5500 лева. Шанс да утрои спечеленото до момента получи Николай. За съжаление, той улучи само един сейф със символ “х3“ и два хикса. Участникът си тръгна с 13 000 лева, които ще инвестира в своя бизнес.

На финала в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ триумфира Елена Рачева. Късметлийката е на 38 години и работи в дизайнерско студио за дамска мода. Елена завъртя “Колелото на късмета“, с което определи, че ще играе за внушителните 200 000 лева. С една грешка участничката си спечели страхотната сума от 40 000 лева и  5-дневна почивка за двама във Виена като бонус печалба.  Късметлийката и нейният придружител ще се насладят на увеселителния парк Пратер, ще се разходят до величествения дворец Шьонбрун  и ще усетят магията на класическата музика. С печалбата Елена планира да погаси кредита си и да инвестира в образованието на децата си. Мечтае и за ново жилище.

Не пропускайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.