Гледайте семейния филм “С вкус на любов” и романтичната драма "Да се завърнеш у дома" от 14.15 ч.

Романтични преживявания, забавни ситуации и житейски уроци очакват зрителите с филмите в неделния следобед по NOVA. От 12.30 ч. звездата от сериала “Баща по неволя” Жан-Люк Билодо ще докаже правотата на старата поговорка, че не се знае какво печелиш, когато губиш в семейния филм “С вкус на любов”. В лентата участват и популярната актриса от сериала “Стоте” Линдзи Морган и звездата Есей Моралес. Жан-Люк Билодо влиза в ролята на бейзболиста Ърли Моралес, който е на път да осъществи мечтата си да играе в титулувания отбор на Лос Анджелис. Тежка контузия обаче е на път да разруши кариерата му и той намира спасение, като започва работа в любимия си ресторант. Там той се среща със своенравната Ариана (Линдзи Морган), която ще го накара да преосмисли своя живот.

Кино маратонът продължава в 14.15 ч. със звездата от “Самотно дърво на хълма” Яна Крамер, която ще преоткрие значението на семейството в романтичната драма "Да се завърнеш у дома". Лентата е дело режисьора Джон Уорд и е в основата на едноименния бестселър на Рене Гутридж. Яна Крамер влиза в ролята на Фейт, която има всичко – кариера на певица и щастлив брак с състоятелния бизнесмен Люк. В следващия момент обаче Люк прави финансова грешка, заподозрян е в измама и попада в ареста. Целият свят за Фейт се срива и тя търси спасение в семейната ферма и близките хора, с които не поддържа връзка от години. Люк също се обръща към близките си, но дали пъзелът в семейните отношения отново може да бъде нареден?

Не пропускайте развръзките в семейния филм “С вкус на любов” и романтичната драма "Да се завърнеш у дома" от 14.15 ч. днес по NOVA.