Стартира филмовата кампания, в която зрителят избира какво да гледа всеки понеделник от 21.00 ч.

Горещо лято, в което всичко ще е 6, обещава филмовият канал KINO NOVA с любимата кампания на всички заклети киномани - "Великият понеделник". От 25 юни зрителите поемат контрола върху избора на филм, който да гледат в понеделник вечер от 21.00 ч. И понеже да си на шест е много важен момент от житейския път, "Великият понеделник" отбелязва 6 по специален начин с вълнуващи нововъведения за своите почитатели.

Традиционно зрителите ще избират своя любим филм от седмична селекция, но в шести сезон всичко е 6 – затова и филмовите предложения всяка седмица ще бъдат 6, а не 5, както досега. Любителите на качествените филми ще могат да направят своя избор на специалния сайт на Великият понеделник https://greatmonday.bg. Освен че ще се забавляват с избора на любимия си филм, зрителите ще печелят и награди – всяка седмица двама от всички гласували ще получат страхотен брандиран подарък.

На финала на емблематичната за KINO NOVA кампания, в която властва зрителят, също има изненади. За да бъде всичко 6, големите награди също ще са 6 – всички, които са гласували всяка седмица в продължение на "Великият понеделник", имат шанс да спечелят специален, брандиран и персонализиран режисьорски стол.

Научно-фантастичната драма „2012“ е един шестте филма, за които киноманите могат да дадат своя глас в първата седмица на кампанията на KINO NOVA. Три от останалите предложения са отличени от Академията филми - "Джанго без окови" с 2 статуетки Оскар, "Хобит: Неочаквано пътешествие" с 3 и "Английският пациент“ с цели 9 награди Оскар. "Добрият пастир" с участието на Мат Деймън и Анджелина Джоли и приключенската премиера "Изгубеният град Z" също ще се борят за гласовете на зрителите.

Феновете могат да избират своя фаворит на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 2 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

"Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.