Радина Филипова, Павел Владимиров, Мария Илиева, Борко Чучков и Елена Карабойчева се съревновават в кухнята всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA

Плато актьорски предястия, подправени със спортна дисциплина и музикални десерти поднася “Черешката на тортата” в новата седмица на предаването.

В понеделник за златен медал в кулинарията ще се състезава златното момиче Радина Филипова. Освен с чар, харизма и дисциплина, младият талант ще смае участниците и с интересни кулинарни съчетания. 5- степенното ѝ меню се състои от два вида разядки, два вида салати, леко пикантно предястие със скариди, основно с цитруси и ефирен десерт от домашно приготвено сладко с ягоди. Гостите се наслаждават на топло посрещане, приятни изненади, а музикален сюрприз е идеалният завършек на вечерта.             

Втори домакин в кулинарната седмица е журналистът и актьор Павел Владимиров. С хумор и позитивна енергия, Павел приготвя богато и цветно меню. Съвременна интерпретация на салата Капрезе, италиански предястия, разнообразни разядки, свежо основно и неустоим десерт се борят за отличието в кулинарното дерби. За да събуди апетита на участниците, любезният домакин ги посреща с изкусително аранжирани плодове, шоколад и шампанско. Ведрата атмосфера е гарнирана с шеги, закачки и неочаквана серенада.

Със слънчева усмивка Мария Илиева готви за Радина, Павел, Борко и Елена в третата вечер от “Черешката на тортата“. За кулинарната си магия по ноти, талантливата певица залага на семпло 4-степенно меню. Салата с домашно приготвен сос, предястие с поширани яйца и бекон, крехко основно ястие и нестандартен десерт завладяват сетивата на гостите. Положителното настроение и сантименталните подаръци печелят сърцата на участниците, а черешката на вечерта е десерт, приготвен от победител в известен кулинарен формат.

В четвъртък за дебют в кухнята се бори певецът, актьор и продуцент Борко Чучков. Вдъхновен от Италия, той пренася своята вечер в Рим. Менюто му се състои от свежа салата с нар, италиански разядки и предястия, паста с морски дарове и ефирен десерт. Пътешествие до Рим, музикални портрети и кулинарни предложения са само част от изненадите, които поддържат доброто настроение на гостите в емоционалната вечер.

Кулинарното дерби закрива новоизгрялата актриса Елена Карабойчева. Въпреки че е дизайнер по професия и се придържа към модните тенденции, Елена уважава българските традиции. Тя посреща гостите си с брацилова питка, популярно българско табуле, разядка, топло предястие, ароматно основно и домашен десерт. Уютната атмосфера в дома на актрисата, личните подаръци и фолклорният спектакъл допълват доброто настроение на участниците.

Кой от домакините впечатлява шеф Иван Манчев с рецепти и стил в кухнята? Кой печели златния медал в кулинарията? Предстои да разберете следващата седмица по NOVA.

Гледайте премиерните епизоди за 11-и сезон на "Черешката на тортата", всяка вечер, от понеделник до петък, от 20.00 ч по NOVA.