Генка Шикерова, Кристиян Милатинов, Маги Джанаварова, Йоана Кирчева и Цветелин Кънчев се съревновават в кухнята тази седмица

Артистични предястия, пъстри ордьоври и музикален акомпанимент засищат гладните за приятни емоции и авторски рецепти зрители в новата седмица на “Черешката на тортата“.

Кулинарната седмица открива лъчезарната Генка Шикерова. Журналистът на NOVA устремено ще разследва вкусовите предпочитания на гостите си. Пъстрото ѝ меню включва богата салата с аншоа, два вида разядки, атрактивно предястие, основно ястие и десерт на три нива с маскарпоне. Ведрото настроение и индивидуалните фолклорни предизвикателства хармонират с вкусната вечеря.        

Втори домакин в новата кулинарна седмица е Кристиян Милатинов. Актьорът от хитовия комедиен сериал на NOVA “Полицаите от края на града“ подготвя цветен спектакъл в кухнята. Разнообразното му меню носи полъх от Италия - свежа салата, авторска рецепта за гуакамоле, италианско предястие, основно ястие и ефирен десерт печелят овациите на гостите. Вечерта е изпълнена с приятни разговори и спортни изненади.

Певицата Маги Джанаварова е домакин на третата кулинарна вечер. Талантливата изпълнителка е привърженик на домашните рецепти и здравословния начин на живот. Менюто ѝ се състои от розов таратор, домашно приготвен хляб, салата и дресинг, богат на подправки, два вида разядки, основно ястие и десерт от най-престижната френска кулинарна школа. Участниците се наслаждават на уютна атмосфера, индивидуални подаръци и музикални изненади.

В четвъртък за кулинарен дебют се готви друга звезда от “Полицаите от края на града“ Йоана Кирчева. Актрисата с безброй таланти пренася изкуството от сцената в кухнята. Менюто включва домашна лимонада, комбинация от домати, нахут и авокадо, сладко от люти чушки, основно ястие и десерт в лятна форма. Романтична гледка гали очите на участниците, а за доброто им настроение през цялата вечер се грижат историите на любезната домакиня и астралните изненади.

Кулинарното дерби закрива политикът Цветелин Кънчев. За своята вечер той приготвя изобилно меню, което е в състояние да задоволи всеки каприз. Свежи плодови напитки, два вида салати, брускети, разядки, две предястия, основно ястие и японски десерт смайват гостите. Хармония и добро настроение изпълват вечерта, а музикалната изненада оставя участниците без дъх.

Кое е кулинарното изкушение, което заслужи плакет от кулинарното гуру шеф Иван Манчев, предстои да разберете следващата седмица всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.