Конфликтът Марешки - Каракачанов се прехвърли и в пленарната зала

Веселин Марешки с нова порция политически обвинения към вицепремиера Красимир Каракачанов. В сутрешния блок на NOVA, той заяви, че ВМРО е троянският кон на ДПС в патриотичната коалиция. Марешки атакува ВМРО и заради приетия Закон за горивата, който нарече лобистки.

Малко по-късно конфликтът се прехвърли и в пленарната зала, където лидерът на партия ВОЛЯ заяви, че докато премиерът е решавал европейските проблеми, неговият заместник Красимир Каракачанов е направил голям шлем от гафове в България.

Каракачанов: Правителството получава само положителни оценки за европредседателството

„Г-н Борисов, пословичен е вашият инстинкт, който проявявате, когато някой сгреши във Вашата партия или направи някоя шуробаджанашка схема. Виждам, че Вашият пословичен инстинкт и в момента и в това заседание работи успешно държите максимално близко вицепремиера Каракачанов на масата. Да, точно така – или пред Вас, или до вас, никакъв случай зад вас. За да не последвате примера на бившия му коалиционен партньор Бареков”, заяви Веселин Марешки от ВОЛЯ.

Марешки: Даваме оценка малко над "Много добър" на председателството

„От изказването само това беше вярно - за инстинкта на премиера Борисов. Наистина има инстинкт, защото преди година и два месеца, го прояви, когато въпреки на колегите плонжовете и всякакво сваляне предпочете „Обединените патриоти”, заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов.  

Репортер: Лора Инджова

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.