Не пропускате "Моята мечтана роля" в 12.30 ч. и "Семейството на добрата вещица" от 14.15 ч.

Истории за житейски обрати и ново начало очакват зрителите във филмите в неделния следобед по NOVA. От 12.30 ч. звездата от сериала "Грозната Бети" Ерик Мабиус ще трябва да избира между кариерата и любовта в романтичната комедия “Моята мечтана роля”.

Ерик влиза в ролята на Уейн - напорист актьор започва работа като преподавател в местна гимназия, за да свърже двата края. Постепенно обаче започва да се влюбва както в работата си, така и в една от учителките (Вирджиния Уилямс). Той използва целия си театрален талант, за да мотивира своите ученици да осъществят голям училищен проект. Заместник-директорката обаче започва да ревнува от обекта на неговите чувства и решава да саботира работата и личния му живот. Това изправя младия преподавател пред едно от най-трудните решения в живота му, когато получава предложение за мечтаната си роля…

Холивудската звезда Катрин Бел пък ще трябва да се разреши неочаквани семейни проблеми във филма "Семейството на добрата вещица” от 14.15 ч. по NOVA. Лентата е четвъртата част от успешната поредица филми за добрата вещица, която спечели милиони телевизионни фенове по целия свят. Катрин Бел отново влиза отново в ролята на Кейси Найтингейл - специална и почти магична дама за всички жители на Мидълтън. Тя е благословена с прекрасно семейство – съпруга си Джейк и двете му деца Брандън и Лори. Внезапно обаче в живота ѝ се появява братовчедка на име Абигейл, за която тя никога не е чувала. Кейси подозира, че Абигейл има магически сили, които използва, за да създава неприятности. Тя се оказва права, но въпреки желанието за отмъщение на Абигейл, Кейси успява да провали нечистите ѝ планове.

Не пропускайте развръзката в романтична комедия "Моята мечтана роля” в 12.30 ч. и "Семейството на добрата вещица" от 14.15 ч. по NOVA.