Една от най-популярните турски звезди Толгахан Сайъшман ще открадне сърцето на Емина Сандал в завладяващата приказка “Сезони на любовта” от 23 юли

В разгара на лятото  един от най-гледаните и обсъждани сериали в Турция “Сезони на любовта” ще завладее ефира с бурни емоции и неочаквани обрати. Истинска двойничка на холивудската звезда Пенелопе Круз ще влезе в ролята на Пепеляшка, за да се бори за сърцето на любимия и зрителите от понеделник, 23 юли, всеки делничен ден в 9.30 ч. с двоен епизод по NOVA.

В главната роля на екрана ще видим красивата актриса от сръбско-турски произход Емина Сандал. Още в началото на кариерата й, медиите не пропускат да отбележат поразителната прилика между нея и Пенелопе Круз. Този старт се оказва успешен за Емина, която освен това е певица, автор на текстове и модел. Поредицата “Сезони на любовта” й носи успех, като продукцията е продадена в доста държави, сред които и Иран. Била e омъжена за популярния поп изпълнител Мустафа Сандал от Турция, а брат й Мирсад Тюркчан е първият турски баскетболен играч в NBА.

В сериала тя си партнира с актьора Толгахан Сайъшман, който е в главна мъжка роля в премиерния турски сериал по DIEMA FAMILY “Черната перла“ и участва в поредицата "Сега и завинаги“. Привлекателният  актьор в момента е сред най-популярните филмови и телевизионни звезди в Турция. Освен че има успешна кариера и цели 15 участия във филми и сериали зад гърба си, той е и носител на наградата "Най-добър модел на Турция“.

“Сезони на любовта” представя любовта, обвита в тайните и лъжите, между историята на две семейства и непреодолимите конфликти помежду им. На екрана турската звезда Емина Сандал ще се превъплъти в ролята на Ляле. Нейната героиня е родена в заможна фамилия от Истанбул, но внезапна смърт ще изправи семейството й пред фалит. Междувременно богатата фамилия Илгаз е на върха. Единственият син в нея е Чънар (Толгахан Сайъшман), а той се справя с всичко, с което се захване. Чънар и Ляле се влюбват и решават да се оженят. Въпреки различията между семействата им, те сключват брак тайно и така пътищата на двете фамилии се пресичат. А животът на младите остава помежду им – между събитията, споровете и интригите.

Любовта идва неочаквано и обсебва. Дали Чънар и Ляле наистина са създадени един за друг? Ще успее ли тяхната любов да устои на обратите или ще рухне? Не пропускайте хитовия турски сериал “Сезони на любовта” - от 23 юли в 9.30 ч. с двоен епизод по NOVA.