Гледайте романтичната драма “Катинари на любовта“ от 13.00 ч. и в екшън-фантастиката “Мъже в черно” от 15.00 ч.

Пътешествия в спомените и в галактиката, изпълнени с много смях и екшън, невероятни приключения и романтика очакват зрителите с филмите в съботния следобед по NOVA.  От 13.00 ч. звездата от “Х-Мен” Ребека Ромeйн се завръща в спомените от своята младост в романтичната драма “Катинари на любовта“. Ребека влиза в ролята на Линдзи, която след 20 години отсъствие се връща в Париж, за да срещне отново приятеля си от колежа и да преоткрие любовта.

Кино маратонът продължава в 15.00 ч. с холивудските звезди Уил Смит и Томи Лий Джоунс, които се впускат да спасяват Земята от извънземна нашествие в отличената с “Оскар” екшън-фантастика “Мъже в черно”. Двамата влизат в ролите на Джей и Кей - служители на мощно финансирана, но неофициална правителствена агенция, известна като Мъжете в черно, извършващи имиграционни услуги и наблюдаващи всички извънземни на Земята.  Агентуте се озовават насред ужасен заговор на галактически терорист, който е пристигнал на Земята с цел да убие двама посланици на различни галактики. За да предпазят света от сблъсъци, мъжете в черно трябва да заловят терориста и да върнат спокойствието на Земята. Това е един обичаен техен ден…

Не пропускайте развръзката в романтичната драма “Катинари на любовта“ от 13.00 ч. и в екшън-фантастиката “Мъже в черно” от 15.00 ч. днес по NOVA.