Актрисата разказа интересни подробности от живота си в “Събуди се”

“Хареса ми ролята в “Откраднат живот” и продължава да ми харесва, защото е голямо предизвикателство. Не се бях снимала в сериал и това също беше предизвикателство. Образът е характерен, което също ми хареса”, разкри Янина Кашева пред Мариян Станков – Мон Дьо в “Събуди се”.

По темата

Звездата на българското кино спечели сърцата на зрителите с превъплъщението си в д-р Кръстева в хитовия медицински сериал “Откраднат живот”.

“Опитах се и вярвам, че успях да преплета съдбата на моята героиня със злоупотребата на алкохол - едното да е следствие от другото, което ми помогна. Това, че си позволил да те вкарат в нещо, което ти не харесваш, ако си достатъчно честен, почтен и добър професионалист, ти не можеш да живееш с такава тайна”, обясни актрисата за това как е успяла да  избегне клишетата за алкохолизма в киното в образа на д-р Кръстева.

“Все още не съм изиграла ролята на моя живот”, смята Янина Кашева и отбеляза, че изпълнението ѝ във “Всичко е любов” я е направило известна, но не го смята за върховото постижение в своята кариера.

“Не беше възможно да има фалш във “Всичко е любов”. Филмът проби цензурата благодарение на Борислав Шаралиев”, разказа актрисата.

Какво още разкри Янина Кашева за живота си на екрана и извън него, гледайте в интервюто ѝ с Мариян Станков – Мон Дьо за “Събуди се”.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook.