Една от най-популярните турски звезди Толгахан Сайъшман ще открадне сърцето на Емина Сандал в завладяващата приказка "Сезони на любовта” от 23 юли

Бурни емоции, неочаквани обрати и игри на съдбата очакват зрителите в хитовия романтичен сериал “Сезони на любовта”. Популярната поредица, която преобърна живота на един от най-желаните мъже в Турция, ще завладее ефира от този понеделник, 23 юли, всеки делничен ден в 9.30 ч. с двоен епизод по NOVA. 

“Сезони на любовта” е от решаващо значение за превръщането на Толгахан Сайъшман в звезда. До участието му в тази поредица носителят на наградата "Най-добър модел на Турция“ се превъплъщава само във второстепенни герои, но съдбата се усмихва на Толгахан и му помага да разкрие неподозирания си талант в главната роля на хитовата поредица. Днес актьорът вече  има цели 15 участия във филми и сериали зад гърба си, а зрителите могат да го гледат и в главна мъжка роля в премиерния турски сериал по DIEMA FAMILY “Черната перла“.

Успехът на Толгахан Сайъшман в “Сезони на любовта” му се дължи до голяма степен на приликите му с героя му Чънар. Той не крие, че и в реалния живот е страстна натура и харесва жени със силен характер, доказателство за което е изборът му на спътница в живота. Миналата година в навечерието на Деня на Свети Валентин актьорът се ожени за Мис Албания 2008 – Алмеда Абази, която зрителите познават като Назенин Хатун от известната историческа сага “Великолепният век”. Датата на сватбата не е подбрана случайно, тъй като рождения ден на булката е на 13 февруари. Освен като актриса, завършилата висшето си образование в Истанбул Алмеда е известна и като журналист, който не спестява неудобните въпроси на никого, дори и на своя съпруг, което става видно при гостуването на Толгахан в нейното телевизионно предаване.

В “Сезони на любовта” Толгахан Сайъшман си партнира с друга силна и независима дама - красивата актриса от сръбско-турски произход Емина Сандал. Още в началото на кариерата й, медиите не пропускат да отбележат поразителната прилика между нея и Пенелопе Круз. Този старт се оказва успешен за Емина, която освен това е певица, автор на текстове и модел. 
По всичко личи, че историята на “Сезони на любовта” на любовта сякаш е създаден за двамата актьори. Сюжетът на поредицата представя любовта, обвита в тайните и лъжите, между историята на две семейства и непреодолимите конфликти помежду им. На екрана турската звезда Емина Сандал ще се превъплъти в ролята на Ляле. Нейната героиня е родена в заможна фамилия от Истанбул, но внезапна смърт ще изправи семейството й пред фалит. Междувременно богатата фамилия Илгаз е на върха. Единственият син в нея е Чънар (Толгахан Сайъшман), а той се справя с всичко, с което се захване. Чънар и Ляле се влюбват и решават да се оженят. Въпреки различията между семействата им, те сключват брак тайно и така пътищата на двете фамилии се пресичат. А животът на младите остава помежду им – между събитията, споровете и интригите. 

Любовта идва неочаквано и обсебва. Дали Чънар и Ляле наистина са създадени един за друг? Ще успее ли тяхната любов да устои на обратите или ще рухне? Не пропускайте хитовия турски сериал “Сезони на любовта” - от 23 юли в 9.30 ч. с двоен епизод по NOVA.