Заплетени случаи, много адреналин и памет, която не ти позволява да забравиш – в хитовата криминална поредица тази вечер от 23.30 ч. по NOVA

Дарба или проклятие е да помниш всеки миг? Зрителите ще търсят отговора на този въпрос в криминална поредица, която стартира тази вечер по NOVA. “Незабравимо“ ще плени феновете на жанра със серия загадъчни криминални случаи и изключително драматичен сюжет. Епизодите на номинирания за наградата на People's Choice Awards сериал ще се излъчват всяка делнична вечер от 23.30 ч. по NOVA.

“Незабравимо“ тръгва по следите на необичайни казуси, срещу които ще се изправи детектив Кери Уелс. Многопластовият образ на мистериозната Кери е заслужено поверен на очарователната актриса Попи Монтгомъри, която успява да спечели критиката с ролята си на Мерилин Монро в телевизионния филм Blonde. Нейна слабост и неин партньор в разгадаването на криминалните случаи е лейтенант Ал Бърнс, в чиято роля ще видим Дилън Уолш, станал известен с участието си в предизвикалия фурор сериал "Клъцни/Срежи". В спец екипа влизат и саркастичният патолог д-р Джоан Уебстър (Джейн Къртис) и верният им колега - детектив Майк Костело (Майкъл Гастон).

Уникалната памет на детектив Кери Уелс е в основните на сюжета на сериала. Памет, която й позволява да запазва всеки спомен в детайли: място, разговор, усмивка, факти, местопрестъпления, свидетелски показания. Всичко… с изключение на един единствен момент – спомена от деня, когато сестра й е убита.

След като напуска Тайните служби, Кери неочаквано приема да работи по суициден случай с бившия си приятел и колега лейтенант Ал Бърнс. Не след дълго тя решава отново да се присъедини към отдела на Ал като консултант. Да бъде част от впечатляващия екип от криминалисти се оказва най-доброто решение за нея. Още повече, че Кери се чувства готова да се върне към най-трудния случай в живота й – убийството на нейната сестра.

До какви разкрития ще доведе уникалната способност на Кери? Ще успее ли да си спомни това, което не й дава нито миг спокойствие? И как ще се развият отношенията между нея и Ал? Не пропускайте епизодите на хитовия криминален сериал “Незабравимо“ от понеделник до петък, в 23.30 ч. по NOVA.