Куп знаменитости от бранша изразиха подкрепата си за певицата в социалните мрежи

Американската певица и актриса Деми Ловато е била приета в болница в Лос Анджелис във вторник, след като се предполага, че е приела свръхдоза наркотици, съобщи Си Ен Ен.

"Деми е будна и е със семейството си. Те искат да изкажат благодарност на всички за любовта, молитвите и подкрепата. Част от информацията, която се съобщава, е неверна. Близките й поискаха да се уважи личното й пространство и да не се правят спекулации за състоянието й. Нейното здраве и възстановяване са най-важното в момента", заяви представител на звездата. 

Деми Ловато ядоса фенове с шега с бодигарда си

Хоспитализацията на Ловато се случва само седмици, след като певицата разкри, че наскоро е претърпяла рецидив. Куп знаменитости от бранша, сред които Елън Дедженеръс, Руби Роуз, Кеша, Ариана Гранде, Кейлани, Джо и Ник Джонас, изразиха подкрепата си за Деми Ловато в социалните мрежи.

Талантливата певица се бори със злоупотребата с наркотици от години. Тя открито споделя в интервюта за употребата й на кокаин, пристрастяването й към алкохола, както и за нестабилното й психичното здраве и хранително разстройство.

Деми Ловато започва кариерата си в шоубизнеса на 10-годишна възраст като главна героиня в детския сериал "Барни и приятели".

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ДЕМИ ЛОВАТО ТУК

Стажант-редактор: Мариела Иванова

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.