В билет “Златните пирамиди за милиони 2“ има още щедри печалби, които очакват нови късметлии

Само ден след като Кръсто Шошев триумфира с джакпота в играта “Лото 6 от 47“, нов късметлия влезе в клуба на милионерите на Национална лотария. Щастливецът е Петър Огнянов от град Самоков и си спечели 1 000 000 лева от билет “Златните пирамиди за милиони 2“.

Петър е на 41 години и е строител. След като късметът го споходи с огромната сума, той стана деветият милионер в Национална лотария от началото на годината. “Златните пирамиди за милиони 2“ е любим билет на участника и играе само с него. Купува си го от различни места, а вечер за забавление си пробвал късмета. Интересът му към лотарията се повишава, след като първият му братовчед Върбан Етрополски печели 10 000 лева от билет “Лото+ 2017“. Оттогава започва да вярва още по-силно, че и той може да се сдобие с печалба. Мечтал си е за 200 000 лева, но очакванията му са надминати.

“Емоцията е голяма, не може да се опише с думи“, каза късметлията за мига, в който излизат всички числа за 1 000 000 лева. Винаги ще помни късметлийско число 55, което повишава адреналина му, като се появява последно в бонус числата накрая на билета.

Петър сподели, че обича професията си и ще продължи да работи, но благодарение на печалбата ще започне собствен бизнес в сферата на строителството. С парите планира да си купи къща и да помогне на сестрите си.

В билет “Златните пирамиди за милиони 2“ има още щедри печалби, които очакват нови късметлии.