Нова размяна на реплики между премиера и лидера на опозицията

Арестът на Димитър Желязков и Бенчо Бенчев стана причина за нова размяна на реплики между премиера и лидера на опозицията. Бойко Борисов използва любими филмови сюжети, за да обясни ситуацията у нас.

Добри или лоши ченгета са полицейските шефове у нас и какво общо имат с Митьо Очите - премиерът коментира с филмови примери.

„Аз много обичам нощно време да гледам сериали, особено американски. Десетки полицейски банди действат в Щатите”, заяви Борисов.

Но у нас връзка полиция-престъпност не се допускала.

Точно тези ние ги уволнихме. Нали помните навремето – всички тях ги ометохме”, заяви Борисов.

Артистите във филмите били много добри. А България не била по-различна от другите места по света.

Повдигат обвинение срещу Бенчо Бенчев

„Правилното решение е това, което г-жа Нинова, излезе и обяви – поемам вина, помитам и го махам”, коментира Борисов.

Корнелия Нинова отговори на похвалата във Facebook, че била умилена от думите на премиера, много искала да му върне жеста, но не й се получавало. И ако той освободял шефа на бургаската митница, кмета на града и шефа на кабинета си, това щяло да е висш пилотаж.

С ирония лидерът на левицата завидя на премиера, че Бенчо Бенчев го нарекъл мъжкар. И го подкани след Варна да намине и към Бургас.

А във Варна Борисов показа  проекта за рибарско селище. Противно на тревогите, нямало да се строи върху плаж и да пострада природата.

„Каква екология? Отидете да видите, сега е увредена, сега е един змиярник там. Можете да отидете да го снимате, никакъв плаж няма, трябва да се развие”, заяви Борисов.

Иззеха оръжия и пари от дома на Бенчо Бенчев (ВИДЕО+СНИМКИ)

Както станало в Поморие, Приморско, Созопол...

И пътят към Варна щял да става по-добър. Чакало се завършването на магистрала „Хемус” след 6 години.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.