Не пропускайте специалните летни издания на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

“Чувствам се отлично. Цял живот работя, време е малко да си почина“, казва Анна Петрова, която спечели 1 000 000 лева от билет “Американски долари“. Рая Пакова се срещна с нея в предаването на Национална лотария на 11 август по NOVA, за да разбере за какво харчи чудесната печалба.

Късметлийката споделя, че от момента, в който получава печалбата, започва да търси апартаменти. На третия оглед вече си е харесала мечтания дом.  “Най-скъпото и хубаво жилище в Карлово. Гледката е разкошна, имаме си река и е близо до центъра“, казва Анна и добавя, че възнамерява вече обзаведения апартамент да е подарък за дъщеря ѝ.

Захари Бахаров гостува на Анатоли Христанов, който спечели 500 000 лева от билет “Златните пирамиди 5“ през месец юни тази година. Анатоли работи във фармацевтична компания и от близо от 3 години строи къщата на мечтите си. Тя е със страхотна гледка към Стара планина, предвидено е да има джакузи на покрива и басейн в двора.

Щастливецът разказва как е получил печалбата си: “ Изпратиха ми sms от банката. Най-хубавият sms в живота ми . Първото нещо, което направих, е да си върна кредита. Сега живея по-спокойно“.

Национална лотария провери как се чувства Никола Пенев, който спечели нов автомобил от играта “На крачка от късмета“. Щастливецът използва возилото си и е доволен от придобивката. “Колата е прекрасна. За първи път карам чисто нов автомобил. Никога не съм предполагал, че мечтите ми могат да се сбъднат“, развълнувано споделя спечелилият участник.

Турнето на късмета посети Бойко Парлапански, който спечели 24 000 лева от играта “Сейфове“. Той използва сумата за образованието на сина си. “Не съм похарчил и лев за друго. Всичко е за обучението на сина ми“, казва щастливецът и пожелава на всички да се докоснат до вълнуващите емоции в студиото на Национална лотария.

Как се чувства след печалбата и участието си в играта“МЕГА ДЖАКПОТ“ разказа и късметлийката Ганка Василева. Тя спечели 40 000 лева и 5-дневна екскурзия за двама до Виена. “Когато получих парите, цялата се разтреперих. В моята сметка съм виждала най-много 1 000 лева. Благодарение на печалбата помогнах на близките си и подпомогнах своето лечение“, споделя Ганка и добавя, че на екскурзията до Виена ще отидат дъщеря ѝ и зет ѝ.

Не пропускайте специалните летни издания на щедрото предаване всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.