Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

"Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител" ще покори ефира тази вечер от 21.00 ч. във "Великият понеделник" по KINO NOVA. Фантастиката с участието на Крис Евънс спечели зрителския вот в седмата седмица на кампанията със своят сюжет и невероятната актьорска игра на звездния актьорски състав.

Филмът на режисьора Джо Джонстън разказва за приключенията на Стив Роджърс, който се става доброволец за участие в експериментална програма, която го превръща в супер войник. Известен като Капитан Америка, главният герой се обединява с двама приятели - Бъки Барнс (Себастиан Стан) и с Пеги Картър (Хейли Атуел), за да обяви война на организация, предвождана от Червения череп (Хюго Уийвинг). Стив Роджърс, чиято роля изпълнява Крис Евънс, печели сърцето на всеки американец, носейки надежда за справедливост.

В шестото издание на най-демократичната телевизионна кампания "Великият понеделник", освен че ще се забавляват с избора на любимия си филм, зрителите ще печелят и награди – всяка седмица двама от всички гласували ще получат страхотен брандиран подарък.. Тази година всичко е 6 – затова и филмовите предложения всяка седмица ще бъдат 6, а не 5, както досега. Любителите на качествените филми могат да направят своя избор на специалния сайт на “Великият понеделник” -  https://greatmonday.bg. На финала на емблематичната за KINO NOVA кампания, в която властва зрителят, също има изненади. За да бъде всичко 6, големите награди също ще са 6 – всички, които са гласували всяка седмица в продължение на "Великият понеделник", имат шанс да спечелят специален, брандиран и персонализиран режисьорски стол.

Новите филмови заглавия, за които може да глaсувате, вече се намират в сайта на "Великият понеделник", а още информация за кампанията може да откриете във Facebook страницата на KINO NOVA.

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA.

"Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".