Владо Карамазов, Владо Пенев и Юлиан Вергов разрушават стени в концептуално промо за шести сезон на сериала по NOVA

Преди броени дни екипът на "Откраднат живот" замина за Германия, за да заснеме сцени в новия сезон на хитовата българска продукция. Снимачните дни се реализират на ключови локации в Берлин с участието на Юлиан Вергов, който отново ще влезе в образа на доцент Банков.

"Снимките започнаха още със слизането от самолета. Успяхме да снимаме дори и на места, които не бяха предвидени в графика, но за сметка на това веднага получихме разрешение", споделят от продукция. В сцените зрителите ще видят какво се случва с доцент Банков по време на пребиваването му в Германия – времето, в което отсъстваше от МБАЛ "Св. Кирил".

Концептуално промо представи новите герои в шести сезон - "Откраднат живот: Анатомия на гнева" по NOVA. Във видеото Владо Карамазов, Владо Пенев и Юлиан Вергов се борят със стени, които ще налагат ограничения на героите, а гневът ще се оказва спасителен импулс.

"Тези секунди показват две страни на героите – тяхното съзнание и подсъзнание. В съзнанието си те са с медицински униформи - чувстват се стабилни, защото в работата  никога не могат да загубят контрол. Подсъзнанието е в кутийките, които виждаме – онова, което много често искат да направят, но винаги избутват назад. Стените се стесняват, а какво ще донесе тази метафора за героите, тепърва ще стане ясно", разказват сценаристите на най-успешния български медицински сериал.

Не пропускайте шести сезон на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ – от септември по NOVA.  

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.