Състоянието на двама от тийнейджърите е сериозно, единият е с ампутиран крак

Кола помете трима младежи на тротоар в Петрич. Състоянието на двама от тийнейджърите е сериозно. Единият е с ампутиран крак.

Джип блъсна 8-годишно дете във Варна

Извършителят e 18-годишен младеж. Свидетели твърдят, че е правил дрифтове и изпуснал колата от контрол. От полицията обаче отхвърлиха версията, че шофьорът е правил дрифтове на пътя. Според органите на реда момчето зад волана само се е движело с несъобразена скорост при мокра настилка.

Жестоката трагедия застига младежите на улица "Цар Борис III". На път за вкъщи компанията спира, за да се скрие от проливния дъжд. Изведнъж от горната част на улицата децата чуват свистене на гуми, но не успяват да реагират. С висока скорост колата се забива в тях, а с тежки рани в безпомощно състояние, затиснати между колата и  стъклената витрина остават момче на 17 години и момиче на 16 години.

Повдигнаха обвинение на шофьора, помел 6 тийнейджърки в Китен (ВИДЕО)

Кошмарът на тротоара преживява и Антония. В момента на удара тя също е пред стъклената витрина. Спасява се на косъм, но сестра й и нейният приятел не успяват. Антония е категорична, че шофьорът е предизвикал катастрофата с дрифтове.

Шофьорът е задържан. Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни.

Репортер: Антон Чавдаров

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.