Не пропускайте хитовия сериал от понеделник до петък от 12.30 ч. по NOVA

Нови обрати и изпитания очакват героините в  трети сезон на интригуващата поредица ”Подли камериерки”, който стартира днес от 12.30 ч. по NOVA. В епизодите, които зрителите могат да следят от понеделник до петък , ще стане ясно възможно ли е всичко в живота да започне на чисто или напротив. 

Трети сезон ще донесе още по-заплетени ситуации и неочаквани обрати за петте красиви камериерки, които ще продължат с неочакваните разкрития и бъркотии, превърнали се в запазена марка за тях. Войната между класите никога не е била толкова забавна и мръсна, колкото в това лъскаво общество, където персоналът е точно толкова умен, хитър и лукав, колкото са и неговите работодатели. Марисол (Ана Ортиз), Роузи (Дания Рамирес), Кармен (Розалин Санчес), Валентина (Еди Ганем) и Зойла (Джуди Рейес) ще са още по-единни, защото само така могат да оцелеят в свят, в който убийствата, жестокостта и интригите са обичайна част от ежедневието на най-богатите и влиятелни фамилии в Бевърли Хилс. 

Зрителите ще станат свидетели на дългоочакваното продължение, като действието ще започне от мястото, където свърши втори сезон – с престрелката на сватбата на Спенс и Роузи. Кой е раненият при стрелбата, какви са последиците и как се е променил животът на всички четири месеца по-късно? Успешна кариера, предстоящо майчинство, съмнителна любовна афера и свръхпокровителствен партньор са само част от придобивките, с които са се сдобили красивите камериерки. А една позната двойка ще се завърне в Бевърли Хилс с новата си мистериозна дъщеря. Зрителите ще станат свидетели на още много изненади и промени, едно е сигурно обаче – за много от героите нищо няма да е същото след стрелбата.

Не пропускайте хитовия сериал ”Подли камериерки” от понеделник до петък от 12.30 ч. по NOVA.